Szynka dojrzewająca
Wędzonka z szynki wieprzowej surowo wędzona, dojrzewająca
pojemnik o masie ok. 0,90kg
od 2°C do 6°C
Szynka wędzona w sposób naturalnie dojrzewający, około 6 tygodni.
Wysoka zawartość, mięsa, oryginalna receptura i starannie dobrana mieszanka naturalnych przypraw, sprawia, że produkt ten osiąga wysokie standardy jakości w smaku i aromacie.
Smakosze wędlin surowych-wędzonych cenią ten wyrób za niezwykły kunszt wykonania i doznania smakowe.
Idealne wędzenie w tradycyjnych wędzarniach opalanych dymem olchowym sprawia, że szynka dosłownie rozpuszcza się w ustach.
Polecamy nie tylko od święta.
Waga ok. 0,90kg
Do wyprodukowania 100g produktu użyto 135g szynki wieprzowej.
Składniki : mięso wieprzowe (szynka), sól, przyprawy, cukier, cukier gronowy.
Alergeny : może zawierać soję, laktozę, gluten, gorczycę, seler.
Wartości odżywcze w 100g produktu :
Wartość energetyczna | 906KJ/217kcal |
Tłuszcz | 13g |
W tym kwasy tłuszczowe nasycone | 5,1g |
Węglowodany | 1,9g |
W tym cukry | 1,1g |
Białko | 23g |
Sól | 1,2g |