Boczek Parzony
Wędzony boczek, wyrób wędzony-parzony
Masa netto: ok. 1,40kg Produkt zmiennowagowy
Forma opakowania: Opakowanie MAP
Produkt pakowany w atmosferze ochronnej
Pakowane w:
Waga opakowania ok. 1,40kg
Waga opakowania ok. 1,40kg
Temperatura przechowywania:
od 2°C do 6°C
od 2°C do 6°C
Boczek wędzony - parzony. Wędzony dymem olchowym. Unikatowa mieszanka przypraw i mięso wysokiej jakości, zazwyczaj z hodowli świń rasy puławskiej.
Smak i aromat zyskał uznanie wielu naszych klientów.
Bardzo dobry na kanapki lub dodatek do dań mięsnych.
Składniki : mięso wieprzowe ( boczek b/ż), sól, cukier, E316 przeciwutleniacz, ekstrakty ziół, substancja konserwująca azotyn sodu
Alergeny : może zawierać soję, laktozę, gluten, gorczycę, seler.
Wartości odżywcze w 100g produktu :
Wartość energetyczna | 1286KJ/312kcal |
Tłuszcz | 30g |
W tym kwasy tłuszczowe nasycone | 12,2g |
Węglowodany | 5,2g |
W tym cukry | 0,6g |
Białko | 8g |
Sól | 1,3g |