Szynka z wiejskiej wędzarni

Image

Wędzonka szynka wieprzowa wędzono-parzona

Masa netto: ok. 1-1,5 kg
Produkt zmiennowagowy
Forma opakowania: Opakowanie VAC
Pakowane w:
Waga opakowania ok. 1-1,5 kg
Temperatura przechowywania:
od 2°C do 6°C
Image
Image
Image

Wędzonka parzona z mięśnia szynki wieprzowej, wyrabiana metodą tradycyjną, wędzona dymem olchowym.

Unikatowa receptura sprawia, że szynka zadowoli podniebienie każdego wyrafinowanego smakosza.

Produkt posiada aktualny znak jakości Ministerstwa Rolnictwa i Rozwoju Wsi – Poznaj Dobrą Żywność.

Idealna na kanapki, ale też jak dodatek do zapiekania, zawijania, koreczków itp.

Do wyprodukowania 100g wyrobu gotowego użyto 119g szynki.

Składniki : mięso wieprzowe szynka, glukoza, cukier, sól, przeciwutleniacz E316, przyprawy, substancja konserwująca azotyn sodu, aromat.

Alergeny : może zawierać soję, laktozę, gluten, gorczycę, seler.

Wartości odżywcze w 100g produktu :

Wartość energetyczna906KJ/217kcal
Tłuszcz13g
W tym kwasy tłuszczowe nasycone5,1g
Węglowodany1,9g
W tym cukry1,1g
Białko23g
Sól1,2g

Rozsmakuj się również

Szynka Krucha

Szynka Krucha

Szynka Myszka

Szynka Myszka

Polędwiczka Wędzona

Polędwiczka Wędzona

Scroll to Top