Szynka na Biało
Szynka wieprzowa wyrób parzony
Masa netto: ok. 1,40kg Produkt zmiennowagowy
Forma opakowania: Opakowanie MAP
Produkt pakowany w atmosferze ochronnej
Pakowane w:
Waga opakowania ok. 1,40kg
Waga opakowania ok. 1,40kg
Temperatura przechowywania:
od 2°C do 6°C
od 2°C do 6°C
Do wyprodukowania 100g wyrobu użyto 118g mięsa wieprzowego.
Składniki : mięso wieprzowe (szynka), białko serwatkowe, laktoza, białko zwierzęce wieprzowe, cukier, glukoza, maltodekstryna, sól, ekstrakty przypraw, substancja konserwująca-azotyn sodu, aromat.
Alergeny : może zawierać soję, laktozę, gluten, gorczycę, seler.
Wartości odżywcze w 100g produktu :
Wartość energetyczna | 773KJ/185kcal |
Tłuszcz | 8,9g |
W tym kwasy tłuszczowe nasycone | 3,6g |
Węglowodany | 4,1g |
W tym cukry | 1,4g |
Białko | 23g |
Sól | 2,0g |