Pasztet z Weka
Konserwa wieprzowa podrobowa drobno rozdrobniona, pasteryzowana
Masa netto: ok. 250g Produkt zmiennowagowy
Forma opakowania: Opakowanie słoik
Pakowane w:
Waga opakowania ok. 250g
Waga opakowania ok. 250g
Temperatura przechowywania:
od 6°C do 20°C
od 6°C do 20°C
Farsz pasztetowy wysokiej jakości, pasteryzowany w słoiku.
Wysoka zawartość mięsa wieprzowego pochodzącego z polskich hodowli.
Dodatek wątroby wieprzowej nadaje temu produktowi wyjątkowego smaku,
który zaspokoi potrzeby każdego smakosza pasztetów.
Składniki : mięso wieprzowe 76%, tłuszcz wieprzowy 10%, wątroba wieprzowa 8%, podgardle wieprzowe 8%, sól, przyprawy.
Alergeny : może zawierać soję, laktozę, gluten, gorczycę, seler.
Wartości odżywcze w 100g produktu :
Wartość energetyczna | 1199KJ/291kcal |
Tłuszcz | 28,0g |
W tym kwasy tłuszczowe nasycone | 9,6g |
Węglowodany | 1,6g |
W tym cukry | 0,8g |
Białko | 7,6g |
Sól | 1,4g |