Pasztet Królewski
Wyrób podrobowy, wieprzowy, pieczony
Masa netto: ok. 0,90kg Produkt zmiennowagowy
Forma opakowania: Opakowanie MAP
Produkt pakowany w atmosferze ochronnej
Pakowane w:
Waga opakowania ok. 0,90kg
Waga opakowania ok. 0,90kg
Temperatura przechowywania:
od 2°C do 6°C
od 2°C do 6°C
Wyrób okazjonalny, w okresie świątecznym. Tradycyjny pasztet zapiekany.
Unikatowa receptura, wysoka zawartość mięsa wyselekcjonowana jakość składników użytych do produkcji sprawia, że jest to rarytas w swojej klasie.
Polecamy każdemu smakoszowi wyrobów podrobowych.
Składniki : mięso wieprzowe 42%, mięso z głów wieprzowych 22%, skórki wieprzowe 7%, wątroba wieprzowa 17%, woda, cebula, przyprawy, sól, cukier, maltodekstryna, ekstrakt drożdżowy, substancja konserwująca: azotyn sodu, E331iE500 stabilizatory, E316 przeciwutleniacz.
Alergeny : może zawierać soję, laktozę, gluten, gorczycę, seler.
Wartości odżywcze w 100g produktu :
Wartość energetyczna | 1286KJ/312kcal |
Tłuszcz | 30g |
W tym kwasy tłuszczowe nasycone | 12,2g |
Węglowodany | 5,2g |
W tym cukry | 0,6g |
Białko | 8,2g |
Sól | 1,3g |