Skontaktuj się z nami 52 384 58 45

℘ Nasze wyroby ℘

Tradycyjna receptura

Oferujemy zdrową żywność: szeroką gamę wyrobów podrobowych oraz wędlin produkowanych według tradycyjnych receptur, które są naturalne, smaczne – bez chemicznych konserwantów i dodatków.

Polski surowiec

Do produkcji wszystkich swoich wyrobów wykorzystujmy polski surowiec, wysokiej jakości i świeżo mielone przyprawy.

Oferta współpracy

Ofertę swoją kierujemy do hurtowni, sieci handlowych, sklepów, klientów detalicznych, firm cateringowych, restauracji, szkół i przedszkoli.

Niepowtarzalny smak

Nasze szynki posiadają niepowtarzalny smak dzięki metodzie wędzenia drewnem olchowym.

Nowoczesny zakład

Nasze wyroby produkujemy w nowoczesnym zakładzie, który posiada wdrożony międzynarodowy system kontroli jakości HACCAP i jest przystosowany do surowych wymagań i standardów Unii Europejskiej. Spełniamy wszystkie wymagania sanitarne oraz weterynaryjne.

Zawsze na czas

Posiadamy własne samochody dostawcze, dzieki czemu zamówione podroby i wędliny dostarczamy w bardzo dobrych warunkach chłodniczych i na czas.

Zapraszamy do zapoznania się z nasza ofertą, do zakupu i do degustacji naszych wyrobów.

Wędzonka Extra

Szynka wędzona

Wędlina wytwarzana naturalnie z szynki wędzonej w tradycyjnej wędzarni, przy zastosowaniu drewna olchowego. Bogaty smak dzięki zastosowaniu wyłącznie naturalnych przypraw.

Waga ok. 80 dkg

Termin przydatności do spożycia wynosi 15 dni

Szynka dojrzewąjaca

Wędlina wytwarzana naturalnie z szynki surowej w ciągu 6 tygodni.

Bogaty smak dzięki zastosowaniu wyłącznie naturalnych przypraw. Waga ok. 0,90 kg

Termin przydatności do spożycia 15 dni.

Polędwiczka wędzona

Kiełbasa biała

Kiełbasa surowa w naturalnej osłonce wyrabiana wg tradycyjnej receptury – bez E i bez dodatku soli peklującej. Wysoka zawartość mięsa wieprzowego: ponad 89%.

Naturalne przyprawy sprawiają, że kiełbasa ta smakuje jak dawniej smakowały białe kiełbasy.

Wyrób należy sparzyć przed podaniem. Idealna w smaku jako samodzielne danie lub jako dodatek do żurku. Surowy farsz może służyć jako nadzienie do innych dań. Po sparzeniu nadaje się również na grilla lub do zapiekania.

Wędlina surowa, średniorozdrobniona.

Waga: ok. 1,5 kg, MAP

Termin przydatności: 5 dni

Kiełbasa polska

Kiełbasa ze starannie wyselekcjonowanego, średniorozdrobnionego mięsa wieprzowego, surowa.

Chrakterystyczny smak dzięki wyłącznie naturalnym przyprawom.

Pakowana w osłonkę naturalną.

Srednica 28-30 mm, długość ok. 30 cm.

Termin przydatności do spożycia wynosi 14 dni.

Kiełbasa polska dojrzewająca

Frankfurterki