Skontaktuj się z nami 52 384 58 45

℘ Nasze wyroby ℘

Tradycyjna receptura

Oferujemy zdrową żywność: szeroką gamę wyrobów podrobowych oraz wędlin produkowanych według tradycyjnych receptur, które są naturalne, smaczne – bez chemicznych konserwantów i dodatków.

Polski surowiec

Do produkcji wszystkich swoich wyrobów wykorzystujmy polski surowiec, wysokiej jakości i świeżo mielone przyprawy.

Oferta współpracy

Ofertę swoją kierujemy do hurtowni, sieci handlowych, sklepów, klientów detalicznych, firm cateringowych, restauracji, szkół i przedszkoli.

Niepowtarzalny smak

Nasze szynki posiadają niepowtarzalny smak dzięki metodzie wędzenia drewnem olchowym.

Nowoczesny zakład

Nasze wyroby produkujemy w nowoczesnym zakładzie, który posiada wdrożony międzynarodowy system kontroli jakości HACCAP i jest przystosowany do surowych wymagań i standardów Unii Europejskiej. Spełniamy wszystkie wymagania sanitarne oraz weterynaryjne.

Zawsze na czas

Posiadamy własne samochody dostawcze, dzieki czemu zamówione podroby i wędliny dostarczamy w bardzo dobrych warunkach chłodniczych i na czas.

Zapraszamy do zapoznania się z nasza ofertą, do zakupu i do degustacji naszych wyrobów.

Salceson z wiejskiej wędzarni

Salceson lisiecki

Wyrób gotowany, produkowany ze starannie wyselekcjonowanego mięsa wieprzowego i wyłącznie naturalnych przypraw. Wyczuwalny smak ziół. Pakowany w osłonce Visko-flex. Batony cięte na połowę i pakowane próżniowo. Waga jednego batonu wynosi 1,5 kg. Termin przydatności do spożycia wynosi 21 dni.

Salceson chłopski

Wyrób gotowany, produkowany ze starannie wyselekcjonowanego mięsa wieprzowego i wyłącznie naturalnych przypraw. Wyczuwalny smak ziół i gorczycy.

Pakowany w osłonce Visoflex. Batony ciete na połowę i pakowane próżniowo.

Waga jednego batonu wynosi 1,8 kg.

Termin przydatności do spożycia wynosi

Salceson biały włoski

Wyrób produkowany ze starannie wyselekcjonowanego, chudego mięsa wieprzowego i wyłącznie naturalnych przypraw.

Bardzo dobry jako przekąska na "Wiejskim stole" oraz na bankietach i piknikach.

Waga

Termin przydatności do spożycia wynosi 21 dni.

Salceson czarny extra

Wyrób gotowany, produkowany ze starannie wyselekcjonowanego mięsa wieprzowego z dodatkiem krwi i wyłącznie naturalnych przypraw. Wyczuwalny smak ziół.

Pakowany w osłonce visko-flex. Batony cięte na połowę i pakowane próżniowo.

Waga ok. 1,2 kg.

Termin przydatności do spozycia 21 dni.

Salceson czarny

Wyrób krwisty z dodatkiem dużych kawałków podrobów oraz wyłącznie naturalnych przypraw.

Pakowany w osłonce sztucznej.

Waga jednego batonu wynosi 0,4 – 0,5 kg.

Termin przydatności do spozycia 21 dni.